top of page

Du kommer in med en stark och genuin vilja att leverera på topp och att tillgodose våra behov. Det märks i resultatet och känns i det friktionsfria samarbetet. Du är en stor och värdefull tillgång för Northern Expeditions!

Robin Dahlberg
Northern Expeditions

Lyhörd, flexibel och nyfiken. Har fått en förståelse för vår verksamhet och kan bidra aktivt till våra mål på kort tid. Det fungerar mycket bra att ha detta som en konsultlösning, är perfekt för oss. Fantatisk och professionell, bred kompetens!

Anna Valentin, Rikard Thelander
EMTUNGA Solutions AB

Referenser

Northern Expeditions AB

Resebolag med Arktis som destination. Fartyget R/V Kinfish skapar magiska resor med Svalbard och Longyearbyen som huvudsaklig utgångspunkt. Dal Solutions är Social media manager och digital designer åt företaget sedan 2018.
Följ @rvkinfish på Facebook och Instagram för att se mer.

DSC00978-min.jpg

Emtunga Solutions AB

Emtunga är världsledande inom modulära lösningar för offshore, Life Science och Technical buildings. Helhetspartner för digital synlighet! Hemsida, sociala medier, content creation och fotografering.
https://www.emtunga.com/

DSC00598_edited.jpg

Nuntorp Gård

Nuntorp Gård bedriver restaurang, gårdsbutik, konferens-anläggning samt är hyresvärd till ett flertal aktörer i grön näring. Helhetspartner i kommunikation, webbdesign och mediaframställning

https://www.nuntorp.se/

20230428-A7401300-HDR.jpg
bottom of page